Kalkūnē notiks pasākums «Aprīļa ģitāras»

foto: dennedblog.com
foto: dennedblog.com

Kalkūnes pagasta pārvaldes kultūras menedžere Brigita Madelāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka piektdien, 19.aprīlī, Kalkūnē notiks nebijis pasākums, kas pulcēs Daugavpils pilsētas un novada ģitāristus un bardus.

Brigita Madelāne, kura arī raksta dziesmas, pastāstīja, ka autordziesmu izpildītāji arī iepriekš esot pulcējušies dažādās Daugavpils vietās, tomēr pasākumi nebija bieži, tādēļ radās doma ieviest tradicionālos ģitārmūzikas pasākumus Kalkūnē.

Jāatzīmē, ka šoreiz ģitārmūzikas cienītāju priekšā uzstāsies tādi bardi kā Anatolijs Baiko, Jeļena Vickeviča, Valērijs Jermačenko, Jurijs Sarāns, Žanna Busarina, Anatolijs Galers un citi.

B.Madelāne apliecināja, ka pasākumu izbaidīs visi, kas spēlē ģitāru, raksta mūziku vai ir ģitārmūzikas cienītāji. Tādēļ visi interesenti tiek aicināti 19.aprīlī plkst.19:00 apmeklēt pasākumu, kas norisināsies Kalkūnes pagasta pārvaldes aktu zālē (Ķieģeļu ielā 4) un novērtēt vēl nedzirdētas autordziesmas un atcerēties iemīļotas dziesmas, kuras parasti tiek izpildītas draugu lokā.


Написать комментарий