Jaunie sambo cīnītāji no piecām valstīm piedalīsies Starptautiskajā turnīrā „Daugavpils Youth Open 2013”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sestdien, 20.aprīlī, Daugavpils Kultūras un sporta pilī notiks V Starptautiskais turnīrs sambo cīņā „Daugavpils Youth Open 2013”, kurā piedalīsies 1997.-1998. un 1999.gadā dzimuši zēni.

Daugavpils sambo un džudo centrā „SINGITAJ” pastāstīja, ka sacensībās piedalīsies komandas no Daugavpils, Ludzas, Rīgas un Rīgas rajona, Jelgavas, Rēzeknes, kā arī no Maskavas, Minskas, Narvas, Tallinas,  Viļņas, Klaipēdas, Šauļiem un citām pilsētām.

Pēc pasākuma rīkotāju vārdiem, turnīrā piedalīsies ap 100 jauniem sportistiem no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Igaunijas un Krievijas. Sacensību tiesnesis būs starptautiskās kategorijas tiesnesis Georgijs Borisevičs (Baltkrievija). Starptautiskā turnīra uzvarētāji maija sākumā dosies uz Sanktpēterburgu, kur cīnīsies par Uzvaras kausu.

Jāatzīmē, ka šajās sacensībās Daugavpils pārstāvji parasti sasniedz ļoti labus rezultātus, vairākkārt ir kļuvuši par turnīra uzvarētājiem vai laureātiem. Piemēram, pērn cīņā par Uzvaras kausu Maskavā mūsu sportisti bija ieguvuši pirmo vietu ārzemju komandu vidū.

Tādēļ, ja vēlaties atbalstīt mūsu sportistus, būsiet laipni gaidīti sestdien, 20.aprīlī, plkst.11:00 Kultūras un sporta pils sporta zālē. Ieeja ir par brīvu.


Написать комментарий