Daugavpilī iesniegti jau 5 deputātu kandidātu saraksti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Raimonds Tukišs paziņoja portālam Gorod.lv, ka trijās iesniegšanas dienās Daugavpils pilsētas vēlēšanu komisija saņēmusi piecus deputātu kandidātu sarakstus 1.jūnijā gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām.

Atgādināsim, ka pirmajā iesniegšanas dienā pirmo deputātu kandidātu sarakstu iesniedza politiskā apvienība “Attīstības partija”. Šodien, 17.aprīlī, tika saņemti vēl 4 deputātu kandidātu saraksti: tos iesniedza politisko partiju apvienība „Saskaņas centrs”, partija „Par dzimto valodu!”, „Latgales partija” un partiju apvienība „Sociālā Taisnīguma partija” kopā ar partiju „Tautas kontrole”.


Iesniegtie dokumenti tiek pārbaudīti, pēc kā tie tiks apstiprināti un paziņoti. Saskaņā ar portāla rīcībā esošo informāciju, „Saskaņas centra” deputātu kandidātu sarakstā iekļauti 17 kandidāti, kā pirmais sarakstā norādīts Saeimas deputāts no Daugavpils Dmitrijs Rodionovs.

R.Tukišs atzīmēja, ka deputātu kandidātu saraksti tiks pieņemti iepriekš noteiktajā laikā – 19.aprīlī no plkst.14:00 līdz 17:00 un 22.aprīlī no plkst.14:00 līdz 18:00. Deputātu kandidātu sarakstu iesniedzēji var vienoties ar Vēlēšanu komisiju par citu kandidātu sarakstu iesniegšanas laiku.

 


Написать комментарий