Nosaukti Latvijas vīriešu volejbola izlases kandidāti PČ un EČ kvalifikācijas spēlēm

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Latvijas vīriešu volejbola izlase pirmdien uzsāks gatavošanos Pasaules un Eiropas čempionātu kvalifikācijas turnīra mačiem, informē Latvijas Volejbola federācija.

Treniņus 22.aprīlī uzsāks visi spēlētāji, kuri sezonu aizvadīja Latvijas klubos, kā arī Gundars Celitāns, Artis Caics, Deniss Petrovs, Viktors Koržeņevičs un Armands Celitāns, kuram ir ceļgala iekaisums, tāpēc viņš trenēsies pēc individuālas treniņprogrammas. Pārējie spēlētāji šobrīd vēl atrodas savos ārvalstu klubos, un kolīdz būs beiguši sezonu tur, pievienosies izlasei treniņprocesā.


No 22.aprīļa līdz maija vidum volejbolisti aizvadīs treniņprocesu, bet tad dosies uz Grieķiju, kur no 17. līdz 19.maijam aizvadīs pārbaudes spēles ar vietējo valstsvienību. 24., 25., un 26. maijā Igaunijas pilsētā Rakverē notiks Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas spēles, bet 2. un 9.jūnijā Turcijā un Latvijā notiks Eiropas čempionāta kvalifikācijas trešās kārtas spēles.

Vīriešu izlases kandidātu sarakstā iekļauti: Deniss Petrovs, Artis Caics (cēlāji), Ingars Ivanovs, Austris Štāls (libero), Gundars Celitāns, Hermans Egleskalns (diagonāles spēlētāji), Viktors Koržeņevičs, Armands Celitāns, Jānis Vāvers, Andrejs Zavorotnijs, Pēteris Aukmanis (1.tempa spēlētāji), Ansis Medenis, Aivars Petruševičs, Lauris Iecelnieks, Romāns Saušs, Valters Ramma, Andrejs Baburovs (2.tempa spēlētāji). Galvenais treneris – Raimonds Vilde, trenera asistenti – Māris Vāvers, Uģis Krastiņš un Ainars Cīrulis, fizioterapeits – Artūrs Tinte.


Написать комментарий