Stādu, amatniecības izstrādājumu, lauku labumu un vakanču gadatirgus

1. maijā Rēzeknē (pilsētas Kultūras un atpūtas parkā, Raiņa ielā 29a) būs gan tradicionālais gadatirgus „Rasādu opluots 2013”, kurā varēs iegādāties Latgalē izaudzētus stādus, amatniecības izstrādājumus un lauku labumus, gan arī Nodarbinātības valsts aģentūras organizētais Vakanču gadatirgus, kur darba meklētājiem un darba devējiem būs iespēja tikties klātienē! Par to ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Iepriekš izskanēja informācija, ka ieeja gadatirgū „Rasādu opluots 2013” būs par maksu, bet, ņemot vērā, ka šajā pašā laikā darbosies arī Vakanču gadatirgus, Rēzeknes pilsētas dome nolēma segt vajadzīgos izdevumus un līdz ar to ieeja gadatirgū „Rasādu opluots 2013” un Vakanču gadatirgū būs bez maksas!

Gadatirgus „Rasādu opluots 2013” norisināsies no plkst. 10.00 līdz 15.00. Šo daudzveidīgo stādu, amatniecības un daiļamata meistaru izstrādājumu un lauku labumu gadatirgu organizē Rēzeknes pilsētas kultūras nams sadarbībā ar Latgales stādu audzētājiem.

Pavasara gadatirgū „Rasādu opluots 2013” piedalīsies stādaudzētāji no Latgales, piedāvājot ļoti plašu un daudzveidīgu sortimentu. Rēzeknes iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būs izdevība iegādāties dekoratīvo lapu krūmus, viengadīgo un daudzgadīgo ziedu stādus, dažādus vīteņaugus, mūžzaļos augus, skujeņus un citus augus, kuri piemēroti mūsu klimatiskajiem apstākļiem un izaudzēti tepat Latgalē.

Gadatirgū „Rasādu opluots 2013” uzstāsies Rēzeknes kolektīvi: profesionālais pūtēju orķestris „Rēzekne”, konkursa „Rēzeknes cālis” finālisti, deju kolektīvs un kapela „Dziga”, deju kolektīvs „Vadži”, bērnu deju kolektīvi „Dziguči” un folkloras kopa „Rūta”, folkloras draugu kopa un kapela „Vīteri, senioru deju kolektīvs „Zelta atvasara”, Feimaņu pagasta jauniešu deju kolektīvs „Vīmyns”.

Plkst. 13.00 grupas „Laimas Muzykanti” koncerts.

Latgales stādu un ziedu audzētāji, dārza dizaina un citu dārzam noderīgu lietu, amatniecības un daiļamata meistaru izstrādājumu un lauku labumu tirgotāji vēl var pieteikt savu dalību gadatirgum „Rasādu opluots 2013” līdz 25. aprīlim. Tālrunis informācijai: 29114165, 64625509.

Savukārt vakanču gadatirgus notiks no plkst. 10.00 līdz 16.00. Nodarbinātības valsts aģentūra aicina pieteikties ikvienu darba devēju, kurš savam uzņēmumam vēlas atrast nepieciešamos darbiniekus – vai tas būtu sezonas darbs, piemēram, lauksaimniecībā vai tūrismā, vai līguma darbs uz noteiktu laiku, vai arī pastāvīgs darbs uz nenoteiktu laiku.

Darba devējiem tiks nodrošināta bezmaksas vieta un stends, lai vienas dienas laikā vienuviet satiktos darba devējs un potenciālais darbinieks. Darba devējam tas dos iespēju bez maksas prezentēt savu uzņēmumu, un kas svarīgi – darba meklētāju vidū atrast sev piemērotākos darbiniekus, kā arī uzzināt par NVA atbalsta pakalpojumiem darba devējiem.

Plašāka informācija par Rēzeknes Vakanču gadatirgu šeit, kā arī pa tālruni 646 07807.


Написать комментарий