Gājis bojā viens no Bostonas maratona spridzināšanā aizdomās turētajiem

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Viens no Bostonas maratona spridzināšanā aizdomās turētajiem ir miris, atsaucoties uz policiju, vēsta ārvalstu mediji. Otrs vēl joprojām tiek meklēts.

Jaunumi paziņoti pēc incidenta Votertaunas pilsētiņā, kur pēc pakaļdzīšanās izcēlusies apšaude starp diviem vīriešiem un desmitiem policistu, ziņo raidsabiedrība "Sky News"

Vēl pirms brīža laikraksts "The Boston Globe", atsaucoties uz izmeklēšanai tuviem avotiem, vēstīja, ka policija ir aizturējusi vienu no Bostonas maratona spridzināšanā aizdomās turētajiem. Otru aizdomās turēto policija turpinot meklēt Votertaunas pilsētiņā, ziņo "The Boston Globe".

Vērienīga policijas operācija un pakaļdzīšanās naktī no ceturtdienas uz piektdienu sākusies pēc tam, kad Masačūsetsas Tehnoloģiju Institūtā (MIT) Bostonā nošauts policists. Tam sekojusi pakaļdzīšanās un apšaude aptuveni trīs kilometrus attālajā Votertaunā.

Iepriekš vēstīts, ka Incidentā aizturēts viens vīrietis, kas izģērbts pliks, lai pārliecinātos, ka tam nav spridzekļu, vēsta CNN. Aizturētais vīrietis izskatījies ievainots, stāstīja kāds liecinieks. Policija turpinot meklēt otru vīrieti, pārbaudot katru Votertaunas māju, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

Kāds vietējais iedzīvotājs stāsta, ka divi vīrieši ar mugursomām no "Mecedes" apvidus automašīnas apšaudījuši policistus, ziņo laikraksts "The New York Times". Vīrieši policistu virzienā esot metuši spridzekli.

Līdz šim netika teikts, vai Votertaunas incidents ir saistīts ar apšaudi augstskolā un spridzināšanu Bostonas maratonā.

FIB nesen izplatīja tieši divu aizdomās turamo attēlus.

Jau vēstīts, ka pirmdien netālu no Bostonas maratona finiša līnijas cilvēku pūlī eksplodēja divi spridzekļi, nogalinot trīs un ievainojot 176 cilvēkus, no kuriem aptuveni 17 ir smagā stāvoklī. Bojā gājis arī kāds astoņus gadus vecs zēns.


Написать комментарий