Zelta Mercedes iekāroja Dubaiju

foto: prikol.ru
foto: prikol.ru

Dubaija – bagāta pilsēta, kas ar savu krāšņumu piesaista tūristus no visas pasaules. Bet pat iedzīvotājus, kas ir pieraduši pie luksusa, pārsteidza automašīna Mercedes Benz SLR McLaren, kas pilnībā pārklāta ar balto zeltu, kā vēsta style.rbc.ru

Spožais Mercedes nesen bija pamanīts pie tirdzniecības centra „Molls Emirātiem” Dubaijā. Tā izskatījās tā, it kā visa būtu pārklāta ar 18 karātu balto zeltu.

No otras puses, tā varēja būt arī speciāla zelta krāsa. Sociālajos tīklos pat izcēlās strīds, sakarā ar šo tēmu: skeptiķi uzskata, ka mašīna nevarēja būt noklāta ar balto zeltu, jo 50 grādu karstumā Dubaijā šāds automašīnas „apģērbs” ātri izkustu.

Zelta automašīna pieder noslēpumainajam naftas magnātam no Abu-Dabi, kura vārdu noskaidrot neizdevās. Automašīna, pēc dažādiem datiem, ir aprīkota ar V10 dzinēju ar cauruļu pūtēju, tai ir  1,6 tūkstošus liels zirgspēks, automašīna izmanto biodegvielu un mazāk nekā  2 sekunžu laikā sasniedz 100 km/h lielu ātrumu 2,8 tūkstošos ņūtonu – metru.

T/c „Molls Emirātiem” pārstāvis atzinās žurnālistiem, ka nav iespējams apstiprināt, ar ko bija pārklāta noslēpumainā automašīna. Pēc viņa vārdiem, pie centra katru dienu pakrojas ļoti daudz automašīnu.

Pat ja šis zelta Mercedes ir talantīga mistifikācija, „RBK - Stils” atgādinās jums par ko citu, par pavisam īstu automašīnu, kas pārklāta ar zeltu. Tā ir zelta automašīna no Dartz par 500 tūkstošiem dolāru, kura bija radīta filmas „Diktators” ar Sašu Baronu Koenu galvenajā lomā.


Темы: , , ,
Написать комментарий