Pirmie attēli ar 'VW CrossBlue Coupe' konceptu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Dienu pirms gaidāmās oficiālās prezentācijas Šanhajas autoizstādē internetā nonākuši pirmie attēli ar "Volkswagen" konceptuālo apvidus automobili "CrossBlue Coupe".

Vizuāli automobilis atgādina jau pazīstamo "CrossCoupe" konceptu, kas tika prezentēts 2011. gada Tokijas autoizstādē. Abiem prototipiem ir līdzīgs radiatora dekoratīvais režģis un priekšējie lukturi, kā arī profils un aizmugurējā virsbūves daļa.


"CrossBlue Coupe" interjers praktiski pilnībā atkārto septiņvietīgo "CrossBlue" konceptu, kas tika parādīts šāgada sākumā Detroitā. Jaunā koncepta kopgarums ir 4,89 metri, bet tā riteņu garenbāze ir 2,98 metri. Tādējādi automobilis ir lielāks ne tikai par "Tiguan", bet pat arī "Touareg".

"CrossBlue Coupe" aprīkots ar hibrīda spēka agregātu, kas apvieno V6 benzīna dzinēju un elektromotoru. Hibrīds kopumā attīsta 415 zirgspēku jaudu un no vietas līdz 100 km/h spēj paātrināties 5,9 sekundēs. Tikai ar elektroenerģiju tas spējīgs nobraukt 33 km distanci, bet ar ieslēgtu iekšdedzes dzinēju vidējais degvielas patēriņš esot tikai trīs litri uz 100 km.


Темы: , , ,
Написать комментарий