“Lokomotīvei” zaudējums pirmajās mājas sacīkstēs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Otrais zaudējums Polijas 1. spīdveja līgā Daugavpils “Lokomotīvei”, kas savā trekā pilnu tribīņu priekšā ar 44:46 piekāpās Gdaņskas vienībai, ziņo Sporta pārvaldes portāls. 

Mūsu komandā ar 14 punktiem labākais bija Maksims Bogdanovs.Sezonas pirmās sacīkstes savu skatītāju priekšā “Lokomotīvei” neizdevās aizvadīt veiksmīgi. Jau pats pirmais brauciens, kurā tika zaudēts ar 1:5, ne par ko labu neliecināja. Uzvara junioru braucienā ar 5:1 ļāva atjaunot līdzsvaru, bet līdz pat 9. braucienam poļi sāka atrauties, panākot jau desmit punktu handikapu.

Četros sekojošajos braucienos tika fiksēti neizšķirti, kas nozīmēja vien to, ka viesi ir uzvarējuši. Par nelielu mierinājumu Daugavpils komandai kļuva pēdējie divi braucieni, kuros uzvarēts ar 5:1. Beigās 44:46.

Ar 14 punktiem naskākais punktu krājējs “Lokomotīvei” bija Maksims Bogdanovs, kuram aktīvi palīdzēja Romāns Považnijs (12) un Andžejs Ļebedevs (9). Viesiem Tomasam Jonasonam 14 punkti.

Sestdien Ukrainā Maksims Bogdanovs un Andžejs Ļebedevs labi nostartēja Eiropas čempionāta pusfinālā, kvalificējoties pretendentu finālam. Bogdanovs ar 12 punktiem bija trešais, bet Ļebedevs ar 11 punktiem palika piektais, kā pēdejais kvalificējoties nākamajai kārtai.
 


Написать комментарий