Svinēsim Māmiņu dienu kopā

foto: blog.lieliskadavana.lv
foto: blog.lieliskadavana.lv

Akcijas „Tev arī ir MAMMA” ietvaros, kuru Rēzeknē jau trešo reizi organizē Māmiņu klubs, 11.maijā Māmiņu dienas ieskaņās Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā tiks organizēts svinīgs pasākums „Māmiņai ar mīlestību”.

Šajā dienā notiks svētku koncerts, kurā piedalīsies bērnu kolektīvi. Bērni savām mammām veltīs savus vislabākos priekšnesumus. Koncerta laikā apbalvosim stāstu konkursa „Mana mamma – vislabākā!” uzvarētājus.

Darbosies arī radošās darbnīcas, kurās bērni savām rokām varēs pagatavot dāvanas savām mīļajām māmiņām: uzzīmēt māmiņas portretu, uztaisīt puķi un suvenīrus māmiņām. Piekritīsiet, ka vislabākā dāvana ir pagatavota savām rokām!

Svētku kulminācijā būs fotoizstādes „Paaudžu burvība” atklāšana. No marta līdz aprīlim astoņi  Rēzeknes fotogrāfi Natālija Ivanova, Edgars Pavlovskis, Ēriks Zlatkuss, Irina Antonova, Māris Justs, Aleksandrs Tolopilo, Andrejs Rudzinskis un Anna Kuzmina bez maksas fotografēja vecmammas, māmiņas un bērnus, lai ar fotogrāfijas palīdzību parādītu sievietes valdzinošo skaistumu. Fotoizstādi varēs aplūkot no 11. maija līdz 1. jūnijam. Fotoizstādes laikā pilsētas iedzīvotājiem un arī tās viesiem būs iespēja ne tikai aplūkot fotogrāfijas, bet arī aizdomāties par to, cik svarīgi katram no mums rūpēties par nākamo paaudzi. Jo nākamā paaudze – tā ir ne tikai mūsu nākotne, bet arī daļa no šodienas un daļa no ikviena! Fotoizstāde solās būt ļoti aizkustinoša, emocionāla un sirsnīga.

Vēl visus, kuri ieradīsies uz svētku pasākumu, gaida arī daudz patīkamu pārsteigumu. Gaidīsim visus sestdien, 11. maijā, plkst. 11.00 svētku pasākumā „Māmiņai ar mīlestību”! Ieeja bez maksas.

Vairāk informācijas par pasākumu lasiet mājas lapā.


Написать комментарий