Latgalē reģistrē apvienotos sarakstus: vietējās partijas apvienojas ar nacionālo apvienību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, Latvijas Centrālā vēlēšanu komisija turpina pieņemt deputātu kandidātu sarakstus gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, tomēr jau šobrīd vērojama tendence, ka vienā sarakstā startē vairākas partijas.

Daugavpilī šobrīd reģistrēti 10 deputātu kandidātu saraksti, 2 no kuriem ir apvienotie: "MŪSU PARTIJA", "Reformu partija", kā arī "Sociālā Taisnīguma partija", "Tautas kontrole".

Rēzeknē reģistrēts saraksts, kurā iekļauta LATGALES PARTIJA, Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", "Reformu partija", Latvijas Zaļā partija, "Centriskā partija LATVIJAS ZEMNIEKU SAVIENĪBA". Savukārt Rēzeknes novadā - Partija "VIENOTĪBA", "Reformu partija", LATGALES PARTIJA, Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK".

Kārsavas novadā reģistrēts apvienotais saraksts, kurā minētas partijas "VIENOTĪBA", Zaļo un Zemnieku savienība. Preiļu novadā spēkus apvienojušas LATGALES PARTIJA, Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", "Centriskā partija LATVIJAS ZEMNIEKU SAVIENĪBA". 

Runājot par citām Latvijas pilsētām, jāmin, ka Rīgā vēlēšanās kopā startē Politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs", Partija "Gods kalpot Rīgai", kā arī Vislatvijas Sociāldemokrātu kustība "Par Neatkarīgu Latviju!", Latvijas kustība "SOLIDARITĀTE".

Ventspilī apvienoto sarakstu iesniegusi Politiskā partija "Reģionu alianse" un "Reformu partija".
 


Написать комментарий