Suzuki Šanhajā demonstrēja atjaunoto pirmās paaudzes SX4

foto: avtorinok.ru
foto: avtorinok.ru

Suzuki atkal pārsteidz savus klientus, Ženēvā bija demonstrēts otrās paaudzes krosovers SX4, taču Suzuki speciālisti neaizmirsa par pirmās paaudzes SX4 automobili, tāpēc to atjaunoja un prezentēja Šanhajā, ziņo portāls carfactum.ru.

Jau divus mēnešus cilvēki skatījās uz SX4 otrās paaudzes automobili, tagad ne mazāku interesi izraisa pirmās paaudzes SX4 automobilis. Spriežot pēc visa šie automobiļi tirgū nešķērsosies, visdrīzāk tiem būs doti dažādi nosaukumi. Piedāvājot jauno Suzuki speciālisti neaizmirsa arī par veco.

Suzuki SX4 pirmās paaudzes automobili ražos sadarbībā ar Ķīnas uzņēmumu Chang’an – Suzuki. Modeļa jauninājumi skāra automobiļa priekšējo daļu: buferi, lukturu formas. Automobilim ir jauni skrituļi no vieglā sakausējuma, nomainīja arī aizmugures buferi. Eksperti uzskata, ka jauninājumi ārēji šo mašīnu ietekmēja negatīvi, salonu speciālisti nemainīja.

Dzinējs palika arī iepriekšējais, 1,6 l benzīna dzinējs, 109 ZS. Izstādes laikā bija arī publicēta jauno automobiļu cena, sākot no 85 000 jēniem (no 13 700 dolāriem). Tas nav dārgi...


Темы: , , , ,
Написать комментарий