Kapitālsabiedrību pārraudzības nodaļa strādā aktīvi, bet joprojām bez vadītāja

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada 1.martā, ievērojot Valsts kontroles rekomendācijas, Daugavpils pilsētas domē darbu uzsākusī Kapitālsabiedrību pārraudzības nodaļa joprojām ir bez vadītāja. Tomēr, pēc Domes izpilddirektora Andreja Kursīša vārdiem, nodaļa strādā ļoti aktīvi. 

A.Kursītis pastāstīja, ka vismaz 2-3 reizes nedēļā notiek sēdes ar nodaļas darbinieku un kapitālsabiedrību vadītāju piedalīšanos. Sēdēs tiek apspriestas atskaites par sabiedrību darbību pagājušajā gadā, tiek izvērtēts to darbs, apspriesti aktuālie jautājumi.

Izpilddirektors nekomentēja jautājumu par to, kā šī nodaļa izpilda Domes lēmumu par SIA „Daugavpils lidosta” kapitāldaļu izvērtējumu, kuras pašvaldība plāno pārdot.

Tapis zināms, ka šo ceturtdien Kapitālsabiedrību pārraudzības nodaļas vadītājas pienākumus sāks pildīt ekonomiste Lilija Rēķe, kura šobrīd kārto formalitātes ar iepriekšējo darbadevēju. Atgādināsim, ka teju 2 mēnešus nodaļa darbojas bez oficiāli ieceltā vadītāja, jo konkursa rezultātā izvēlētais kandidāts atteicās no šī amata, kā rezultātā amats tika piedāvāts kandidātam, kas bija ieņēmis otro vietu. 


Написать комментарий