Fetels sajūsminās par topošo Soču autodromu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Trīskārtējais F-1 čempions Sebastjans Fetels ar bijušo kolēģi Deividu Kulthārdu pirmdien viesojās Sočos, kur apskatīja topošo F-1 trasi un atzina, ka tā būs "iespaidīga", raksta krievu mediji.

"Pagaidām Olimpiskais parks ir dubļaina būvbedre, taču, kad celtniecības darbi būs pabeigti, šeit būs brīnišķīgi. Šobrīd varu novērtēt tikai apkārtējo ainavu, kas ir pasakaina - jūra, kalni," saka Fetels. "Man ir grūti novērtēt trasi, jo tam ir vajadzīga iztēle, - iedomāties, ka viss būs. Tikai izbraucot pa to, varēs novērtēt par tās sarežģītību. Projekts paredz interesantu un ātru trasi ar sarežģītām virāžām. Domāju, Soču trase būs diezgan specifiska, jo tā būs parka daļa, bet pati trase vīsies gar ledus arēnām."

"Topošā Soču trase ir iespaidīga," intervijā "Sport Ekspress" izteicies Kulthārds. "Tā kļūs par nozīmīgu Olimpiskā parka objektu. Pati trase izskatās ļoti sarežģīta, līkumi būs jāizbrauc lielā ātrumā."

Paredzēts, ka Soču trase nākamā gada oktobrī uzņems pirmo F-1 vēsturē Krievijas "Grand Prix" posmu. Organizatori cer, ka uz sacensībām ieradīsies ap 100 tūkstošiem skatītāju un sola "pieejamas" biļešu cenas.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий