Daugavpils pilsētas arodskolas met izaicinājumu pilsētas skolēniem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Rīt, 24.aprīlī, piecas Daugavpils arodskolas metīs izaicinājumu 10 pilsētas skolēnu komandām, organizējot interesantus konkursus un uzdevumus 8.9.klašu un 11.-12.klašu skolēniem ar mērķi iepazīstināt viņus ar dažādām profesijām.

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Evita Lukša pastāstīja portālam Gorod.lv, ka pasākums notiks sacensību veidā ar mērķi popularizēt Daugavpils pilsētas arodskolas skolēnu vidū, ar studentu un pasniedzēju sagatavoto konkursu un uzdevumu starpniecību iepazīstinot tos ar mācību programmām, piedāvājumiem un iespējām.

Interesanti, ka „Arodskolu izaicinājums” ir unikāls pasākums, kas tiek rīkots tikai mūsu pilsētā. Evita Lukša atzīmēja, ka šogad pasākums notiks trešo reizi un pulcēs ap 100 dalībniekus, kuru vidū būs arī viesi no Vācijas, kuri ar vizīti ieradušies Daugavpilī un izteikuši vēlmi piedalīties šajā pasākumā.

Jāatzīmē, ka pasākuma noslēgumā ap plkst.16:00 trīs komandas, kas savāks lielāko punktu skaitu konkursos, saņems balvas.


Написать комментарий