Daugavpils sambo un džudo centra „SINGITAJ” audzēkņi Starptautiskajā turnīrā sambo cīņā ieguvuši 17 medaļas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aizvadītajā sestdienā Daugavpils sambo un džudo centra „SINGITAJ” audzēknis Pāvels Šmuksts kļuva par vienu no V Starptautiskā turnīra sambo cīņā uzvarētājiem.

Viņš bija labākais svara kategorijā līdz 72 kg, un šī uzvara nodrošina viņa piedalīšanos sacensībās maija sākumā Sanktpēterburgā un iespēju izcīnīt „Uzvaras kausu”.

Daugavpils sambo un džudo centra vadītāji pastāstīja portālam Gorod.lv, ka jaunais daugavpilietis izcīnīja uzvaru, pārspējot sportistus no Latvijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. Kopumā turnīrā piedalījās ap 80 sportistu, kuri pārstāvēja Ludzas, Rīgas un Rīgas rajona, Jelgavas, Rēzeknes, Maskavas, Minskas, Narvas, Tallinas, Klaipēdas un Šauļu sporta klubus. Vairākas medaļas izcīnīja arī sportisti no Viļņas.

V Starptautiskā turnīra sambo cīņā „Daugavpils Youth Open 2013” laureātu vidū ir Daugavpils sambo un džudo centra „SINGITAJ” audzēkņi.  Piemēram, sudraba medaļas ieguvuši Aleksandrs Oļehnovičš (svara kategorijā 72 kg), Antons Sinkevičs (60kg), Pāvels Semjonovs (59 kg), Aleksandrs Puzirevskis (55 kg), Vladislavs Ivanovs (45 kg), Ilija Volkovs (40 kg).

Bronzas medaļas izcīnījuši Dmitrijs Kravčonoks (svara kategorijā virs 78 kg), Maksims Minkevičs (72 kg), Jevgeņijs Samohvalovs (72 kg), Igors Bogdanovs (65 kg), Daniils Ginsburgs (65 kg), Antons Semjonovs (50 kg), Deniss Jerofejevs un Vladislavs Širšons (40 kg), Ņikita Ļizunovs (36 kg), Vladislavs Kiteļs (30 kg).

Tuvākajā laikā daugavpiliešu sportisti dosies uz sacensībām Baltkrievijā, Polijā, piedalīsies Starptautiskajā turnīrā sambo cīņā Dzeržinskas pilsētā netālu no Maskavas. Pieci Daugavpils sambo un džudo centra „SINGITAJ” audzēkņi piedalīsies Latvijas olimpiskajās spēlēs bērniem, kuras šī gada vasarā norisināsies Ventspilī. Novēlam mūsu sportistiem veiksmi, veselību un panākumus!
 



Написать комментарий