Lato Lapsam “nozagta” daļa no “PIETIEK!” avīzes tirāžas

Foto: nra.lv
Foto: nra.lv

Bezmaksas avīzes PIETIEK izdevēji šodien vērsušies Valsts policijā ar oficiālu iesniegumu par būtiskas jaunās avīzes tirāžas daļas "pazušanu" - iespējams, prettiesisku izņemšanu vai iznīcināšanu.

Publicists Lato Lapsa norāda, ka ir saņēmis vairāku simtu lasītāju neizpratnes pilnus signālus par to, ka viņi tā arī nav saņēmuši jauno PIETIEK! avīzes numuru.

Ziņas par to, ka atšķirībā no avīzes Vienotība, PIETIEK!jaunais avīzes numurs, kas bija veltīts plašam partiju spektram un to pārstāvju "labajiem darbiem", tā arī nav saņemts, avīzes izdevēji saņēmuši faktiski no visas Latvijas.

Kā izrādās, īpaši daudz cilvēku avīzi nav saņēmuši Rīgā un tās tuvumā, taču tāpat ziņas par to, ka avīze ceļā pie lasītājiem daudzviet "pazudusi", ir saņemtas arī no lasītājiem citviet valstī.

Kā zināms, marta sākumā Latvijas iedzīvotāju pastkastītēs nonāca bezmaksas avīze, kurā tika publicēti kritiski raksti par partiju Vienotība un tās pārstāvjiem.

Avīzes veidotājs bija L. Lapsa, kurš sagatavoja partijai Vienotība neglaimojošu bezmaksas laikrakstu, kas 960 tūkstošu eksemplāros tika izplatīts visā Latvijā.

Šomēnes pie lasītājiem bija jānonāk otram laikrakstam, kurā apkopota arī Saskaņas centram, Nacionālajai apvienībai un Reformu partijai netīkama informācija.


Написать комментарий