Domes priekšsēdētāja sveica Andri Jahimoviču

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Otrdien Daugavpils domē tika svinīgi uzņemts pasaules kadetu čempionāta sudraba medaļas ieguvējs Andris Jahimovičs, ziņo Sporta pārvaldes portāls. 

Andris Jahimovičs aprīļa sākumā notikušajā pasaules čempionātā paukošanā ar špagu pārsteidza daudzus, tajā skaitā arī sevi, iegūstot sudraba medaļu. Viesojoties pie Daugavpils domes priekšsēdētājas Jahimovičs plašāk pastāstīja par aizvadītajām sacensībām, kā arī par to, kāpēc vispār pievērsās paukošanai.

Jahimoviča treneris Aleksandrs Pļaskins pateicās par sniegto pilsētas vadības atbalstu dalībai čempionātā. Kā vienu no panākuma stūrakmeņiem viņš nosauca lielisko paukošanas zāli Daugavpils Olimpiskajā centrā, kur ikdienā trenējas paukotāji. Iespējams, ka jau tuvākajos gados pilsētas vārdu popularizēs arī citi jaunie paukotāji, jo jaunā paaudze esot ļoti talantīga.

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova interesējās gan par gatavošanos šīm sacensībām, gan par treniņapstākļiem mūsu paukotājiem. Viņu arī ļoti interesēja tālākie Jahimoviča sportiskie plāni.

Tikšanās noslēgumā Jahimovičs un Pļaskins saņēma domes piemiņas balvas un goda rakstus, kā arī Daugavpils Sporta pārvaldes pateicības dāvanas. 


Написать комментарий