Grīvas poliklīnika plāno iegādāties un uzstādīt divus pacēlājus cilvēkiem ar kustību traucējumiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Daugavpils novada domes mājas lapā pieejamo informāciju par publiskiem iepirkumiem, 22.aprīlī Grīvas poliklīnika izsludināja atklāto konkursu par cilvēkiem ar kustību traucējumiem nepieciešamā kāpņu pacēlāja un vertikālā pacēlāja iegādi un uzstādīšanu.

Iepirkumu komisijas locekle Zoja Stupiņa paskaidroja portāla Gorod.lv korespondentei, ka divu pacēlāju iegāde un uzstādīšana nepieciešama divu iemeslu dēļ – sakarā ar prasībām, kas tiek izvirzītas medicīniskajām iestādēm, un tādēļ, ka šobrīd poliklīnikā ir tikai viens pacēlājs, kuru cilvēks ar kustību traucējumiem nevar izmantot patstāvīgi, bez pavadoņa palīdzības.

Tādēļ poliklīnika plāno iegādāties kāpņu pacēlāju un vertikālo pacēlāju, viens no kuriem tiks uzstādīts ārā, bet otrs – medicīniskās iestādes telpās, kas palīdzēs poliklīnikas klientiem ar kustību traucējumiem justies patstāvīgākiem.

Konkursa nolikumā minēts, ka darba vietas apskate notiks 2013.gadā 25.aprīlī plkst.10.00. Savukārt pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz 7.maijam. Jāatzīmē, ka ieplānota iepirkuma cena ir līdz 20 000 latiem.


Написать комментарий