Vice-Mis Rēzekne 2012” Liliana Garkalne kļūst par „Mis Latviju 2012”

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Svētdien, 21. aprīlī, Ķīpsalas izstāžu hallē izstādes „Mode un tekstils” ietvaros norisinājās skaistumkonkursa „Mis un misters Latvija 2012” fināls, kurā par skaistāko jauniešu tituliem cīnījās 13 dalībnieki. Par to ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Konkursa 25. jubilejas gadā konkursā piedalījās septiņas meitenes un seši puiši, tostarp rēzeknieši Liliana Garkalne, Artis Salinieks un Artūrs Voskāns.

Konkursa pirmajā daļā jaunieši izrādīja savus talantus – skatītāji varēja izbaudīt priekšnesumus mafijas, zombiju un militārisma tematikā un pārliecināties par dalībnieku muzikālajām dotībām, aktiermākslu, fizisko sagatavotību un citiem talantiem.

Daži no dalībniekiem bija nolēmuši skatītājus iepriecināt arī ar neparastākiem priekšnesumiem – viena no dalībniecēm uzstājās kopā ar savu dresēto suni, bet cita meitene žūrijas simpātijas mēģināja iekarot ar zīmēšanu smiltīs.

Pēc talantu parādes dalībnieki bija sarūpējuši humoristisku iznācienu dīvainos ietērpos un demonstrēja savas defilē iemaņas, bet konkursantu priekšnesumus papildināja viesmākslinieki, starp kuriem bija gan iepriekšējo gadu konkursu finālisti, gan dziedātāji Mārtiņš Ruskis un Žoržs Siksna.

Pēc priekšnesumiem un gana ilgas apspriešanās žūrijas priekšsēdētājs Gints Bude paziņoja uzvarētājus – par "Mis Latviju 2012" tika kronēta Liliana Garkalne, bet skaistākā puiša titulu saņēma Mareks Mohovikovs.


Написать комментарий