Visā Latvijā šodien notiek Lielā talka

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Šodien, 27. aprīlī, visā Latvijā notiek Lielā talka. Kā ziņo pasākuma organizatori oficiāli reģistrētas 1551 talkošanas vietas.

"Šogad Lielās Talkas sauklis ir "Tīra Latvija sākas Tavā galvā!", tāpēc to iedzīvotāju daļu, kas šogad neplāno doties talkot vai kuriem nepatīk fiziskas aktivitātes, aicinu vienkārši padomāt un sakārtot domas. Jo skaidrāka galva, tīrākas domas, laba pašsajūta un prieks, jo tīrāka vide mums apkārt. Atkritumu vākšana nav pašmērķis, būs patiess gandarījums, ja talka būs vairāk puķu stādīšana un kopā būšana dabā," stāsta Vita Jaunzeme, Lielās Talkas darba grupas vadītāja.

Rīgas teritorijā talkos 207 vietās.

Iedzīvotājiem, kuri vēl nav izlēmuši, kur doties talkot, ir iespēja apmeklējot talkas oficiālās mājas lapas www.talkas.lv sadaļu Kartes, piemeklēt sev ērtāko talkošanas vietu. 

Uzziņu dienests 1188 ir izstrādājis Lielās talkas mobilo ceļvedi - http://m.1188.lv/talka, kurā var redzēt visas sev tuvākas talkošanas vietas, aprakstu, attālumu līdz tiem un to atrašanās vietu uz kartes.

Latvijas Televīzija (LTV) Lielās Talkas dienā turpinās iedvesmojošo "Tautas sporta" akciju, iekārtojot futbola laukumu pie LTV ēkas.

Iekārtošanas darbus vadīs viens no akcijas "Tautas sports" rīkotājiem, LTV žurnālists Uģis Joksts. Arī "Tautas sporta" komanda - Andris Auziņš, Dāvids Ernštreits, Uģis Joksts, Reinis Ošenieks un Andris Ušackis - paši iesaistīsies sev zināmo sporta laukumu atjaunošanā un dalīsies savā pieredzē. 


Написать комментарий