Līvāniešus priecē jaunais «Izlīgšanas soliņš"

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Janvāra mēneša Līvānu novada Uzņēmēju padomes sēdē tika prezentēta jauna iecere - uzstādīt Līvānos oriģinālu vides objektu - metālkaluma soliņu ar īpašu dizainu un atraktīvu nosaukumu "Izlīgšanas soliņš", ziņo Līvānu pašvaldības portāls.

Idejas autori ir Līvānu mākslinieks Raimonds Vindulis (SIA "Vindulis") un uzņēmējs Valērijs Konstantinovs (SIA "Metālfabrika"). Ideju finansēja uzņēmējs Ziedonis Zeps (SIA "Līvānu bioķīmiskā rūpnīca"). Līvānu novada pašvaldības SIA "Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība" veica uzstāsīšanas darbus.

Soliņš ir unikāls ar to, ka tas veidots ar ieliektu sēdvirsmu, līdz ar to blakussēdētāji (vīrietis un sieviete, ko simboliski attēlo laternas) neviļus tuvinās un notiek "izlīgšana", kas tik bieži nepieciešama ikvienam ikdienas dzīvē.

Idejas autori cer, ka soliņš dos vēl vairāk pievilcības Līvānu pilsētai gan vietējo iedzīvotāju, gan viesu acīs.

23.aprīļa Uznēmēju padomes sēdē izskanēja ierosinājums, ka ieceri ir vērts turpināt, nākotnē apzinot vietas, kur vēl Līvānos varētu uzstādīt šadus interesanta dizaina soliņus.

Aicinām www.livani.lv lasītājus Foruma sadaļā iesūtīt savus ierosinājumus, kur Līvānos nākotnē būtu uzstādāmi oriģināldizaina soliņi un kādi varētu būt to oriģinālie nosaukumi.
Būtim priecīgi par atsaucību!


Написать комментарий