Naujenes pagastā, Ceļinieku ciematā tiks labiekārtots ielu vingrošanas laukums

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Jaunatnes lietu projektu koordinatore Iluta Kriškijāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka Izglītības un zinātnes ministrijas projekta ietvaros Naujenes pagastā, Ceļinieku ciematā tiks labiekārtots ielu vingrošanas laukums.

Pēc Jaunatnes lietu projektu koordinatores vārdiem, projektu „Ielu vingrošana – jauniešu lietderīga brīvā laika pavadīšanas iespēju pilnveidošana Daugavpils novadā” realizēs tā izstrādātāji – Daugavpils novada dome sadarbībā ar Naujenes jaunatnes iniciatīvas un sporta centru (NJISC).

Projekta ietvaros tiks iegādāts un uzstādīts kvalitatīvs aprīkojums laukumā pie centra filiāles Ceļinieku ciematā, kā vingrošanas stienis, līdztekas, zviedru siena, pumpēšanās stienis, vēderpreses soliņš un horizontālās trepes. Turklāt ap 60 jauniešiem būs iespēja arī piedalīties apmācībās par ielu vingrošanas specifiku, kā arī kopīgiem spēkiem tiks izveidots informatīvais materiāls, ko izvietos uz informatīvā stenda pie labiekārtotā laukuma par noteikumiem, kuri jāievēro nodarbojoties ar šo sporta veidu.

Jāatzīmē, ka projekta realizācijai tiks piešķirti 3 397,00 LVL no valsts budžeta līdzekļiem. Šobrīd tiek kārtotas visas formalitātes un tuvākajā laikā tiks parakstīts līgums par projekta īstenošanu, lai jau maijā uzsāktu projekta aktivitātes.

Atgādināsim, ka projekts ir veidots ar mērķi pilnveidot NJISC apmeklētājiem brīvā laika pavadīšanas iespējas, nodrošinot kvalitatīvu un drošu ielu vingrošanu ārā, ļaujot apgūt jaunas iemaņas un prasmes un sekmējot jauniešu sadarbību.


Написать комментарий