Šonedēļ Rēzeknē notiks piektais vakanču gadatirgus

foto: news.donnu.edu.ua
foto: news.donnu.edu.ua

Trešdien, 1. maijā, Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā, Raiņa ielā 29a, norisināsies šogad jau piektais reģionālais sezonas vakanču gadatirgus, kas pulcēs divas viens otrā ieinteresētās puses – darba devējus un potenciālos darbiniekus.

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) ziņo, ka par savu dalību vakanču gadatirgū ir paziņojuši vairāk nekā 20 darba devēju, viņu vidū valsts iestāžu, sabiedrību ar ierobežotu atbildību, zemnieku saimniecību pārstāvji.

Jāatzīmē, ka vakanču gadatirgū darba meklētāji varēs ne tikai tikties ar potenciāliem darba devējiem, bet uzzināt arī par NVA sniegtajiem pakalpojumiem – par apmācību un nodarbinātības iespējām, par pakalpojumiem bezdarbniekiem, darba meklētājiem un darba devējiem, kā arī saņemt karjeras konsultācijas.

Savukārt darba devēji ne tikai prezentēs savu uzņēmumu, informēs par vakancēm, darba nosacījumiem, karjeras izaugsmes iespējām uzņēmumā, bet arī veiks pirmās darba intervijas ar sev piemērotākajiem kandidātiem un, iespējams, arī atradīs piemērotus darbiniekus. Jāatzīmē, ka šobrīd ir pieteiktas vairāk nekā 190 brīvās darba vietas.

Lai reģionos piedāvātu aktuālās vakances dažādās profesionālās darbības jomās, šogad vakanču gadatirgi ir jau notikuši Cēsīs, Jelgavā, Liepājā un Jūrmalā, kopumā pulcējot ap pieciem tūkstošiem apmeklētāju un vairāk nekā 100 darba devēju. Darba meklētājiem kopumā tika piedāvāts vairāk nekā 500 vakanču, 169 no tām jau ir aizpildītas, bet daudzos uzņēmumos vēl turpinās pretendentu atlase. Tādēļ NVA aicina apmeklēt vakanču gadatirgu Rēzeknē, kas notiks 1.maijā, no pulksten 10.00 līdz 16.00.


Написать комментарий