Daugavpils pilsētas pašvaldība izvēlēsies firmu, kas apsargās Domi un dažas citas pašvaldības iestādes

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas dome izsludinājusi iepirkumu par apsardzes pakalpojumu sniegšanu Domei un dažām pašvaldības iestādēm.

Iepirkumā iekļauta ugunsdrošības signalizācijas sistēmas apkalpošana Domes ēkā (Kr.Valdemāra ielā 1, Daugavpilī), kā arī centralizētas apsardzes signalizācijas sistēmas apkalpošana 8 Domes kabinetos un divu trauksmes pogu apkalpošana.

Pakalpojumu sniedzējam jānodrošina ēkas Kr.Valdemāra ielā 13, Daugavpilī (Kultūras pārvalde), Raiņa ielā 28, Daugavpilī (Pilsētplānošanas un būvniecības departaments), Raiņa ielā 27, Daugavpilī (Dzimtsarakstu nodaļa), Nikolaja ielā 5, Daugavpilī (Daugavpils cietokšņa Informācijas centrs) iekļaušanu centralizētajā apsardzes sistēmā. Ēkas perimetra apsardzes signalizācijas sistēma darbosies arī Hospitāļu ielā 6, Daugavpilī. Minētajās ēkās notiks arī ugunsdrošības signalizācijas sistēmas apkalpošana.

Daugavpils pilsētas domes civilās aizsardzības speciālists Vladislavs Ruskulis paziņoja, ka Domes un pašvaldības struktūru ēkās apsardzes sistēma darbojas arī šobrīd, bet izsludinātā iepirkuma ietvaros tiks noteikta firma, kas apkalpos sistēmu tuvākajā laikā.

Konkursa uzvarētājam būs jānodrošina objektu apsardze diennakts laikā, operatīvi reaģējot trauksmes gadījumā, un būs jāapkalpo centralizēta apsardzes sistēma. 


Написать комментарий