Vīrietis mūk no policijas un cenšas pārpeldēt Lielupi

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kāds vīrietis Slokā piektdien mucis no policijas un celties pārpeldēt Lielupi, taču vienalga ticis noķerts, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Piektdien ap pieciem vakarā Jūrmalas iecirkņa darbinieki, pārbaudot informāciju par iespējamu nelikumīgu munīcijas glabāšanu, ieradās kādā dzīvoklī Slokas mikrorajonā. Dzīvesvietā sastaptais vīrietis, redzot policistus, uzreiz metās bēgt, taču policisti viņam dzinās pakaļ.

Pēc aptuveni kilometru gara skrējiena bēgošais vīrietis saprata, ka skrienot viņam aizbēgt neizdosies, tādēļ viņš ielēca Lielupē un bēgšanu turpināja peldus. 
Taču pēc neilgas kūļāšanās pa auksto ūdeni vīrietis nekur tālu nebija ticis un policisti viņu izvilka krastā, vēsta likumsargi.

Policija pieļauj, ka bēgļa plāns bija pārpeldēt Lielupi, taču viņš nebija rēķinājies ar zemo ūdens temperatūru.

Aizturētais vīrietis ir 30 gadus vecs un agrāk nonācis policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem. Munīcija aizturētā dzīvesvietā netika atrasta, taču pret viņu ir sākts kriminālprocess par pretošanos policijai. Policistiem vīrietis paskaidroja, ka no viņiem bēdzis, jo vienmēr tā darot.


Написать комментарий