“Beverlihilsas” zvaigzne Zīrings tagad būs čipendeils

foto: prikol.bigmir.net
foto: prikol.bigmir.net

Seriāla „Beverlihilsa 90210” aktieris Jans Zīrings parakstījis līgumu par dalību pasaulē iekārojamāko dejotāju – „Chippendales” – rindās! „Tas ir kā sapņa piepildījums,” ar sajūsmu atzīst aktieris.

Deviņdesmitajos gados Jans Zīrings iemantoja pasaules slavu un meiteņu mīlestību, atveidojot Stīvu Sandersu jauniešu seriālā „Beverlihilsa 90210”. Nesen Jans noslēdzis līgumu par dalību populārajā šovā „Chippendales”. Zīrings, kurš 30. martā jau atzīmēja savu 49. dzimšanas dienu, būs galvenais viesis Lasvegasā izrādītajos „čipendeilu” priekšnesumos. 

Aktieri uz skatuves dejojam un izģērbjamies varēs vērot četras nedēļas – no 6. jūnija līdz 30. jūnijam. Šovi paredzēti ik vakaru no ceturtdienas līdz svētdienai. 

„Aktieri un skatuves mākslinieki nekad nezina, kāds būs viņu nākamais darbs,” norāda Jans. „Kad saņēmu zvanu no „Chippendales” pārstāvja, man burtiskā nozīmē atkārās žoklis, jo tas notika īsi pēc tam, kad TMZ veidotāji mani bija nosaukuši par resnu nacionālajā televīzijā! Esmu veselīga dzīvesveida un fitnesa piekritējs, tāpēc visu laiku uzturu labu formu. Tā kā man vienmēr ir patikusi dejošana, es padomāju – kāpēc gan ne?” – stāsta precētais viena bērniņa tētis. Jans ar sievu Erinu šobrīd ir otra mazuļa gaidībās. Viņu pirmā atvase – meitiņa Mia Lorēna pasaulē nāca 2011. gada 25. aprīlī. 

Jans arī agrāk ir publiski demonstrējis savu dejošanas prasmi. 2007. gadā viņš piedalījās TV šova „Dancing With The Stars” („Dejo ar zvaigzni”) ceturtās sezonas pārraidēs un nokļuva līdz pusfinālam. Zīringu izbalsoja devītajā nedēļā. Aktiera partnere bija dejotāja Šerila Bērka. 

„Ir tik saviļņojoši būt par vienu no šī ikoniskā, pasaulslavenā projekta dalībnieku,” Zīrings jūsmo par piedāvājumu. „Hei, TMZ, es jums rezervēju divas vietas pirmajās rindās!”


Написать комментарий