Dažāda vecuma daugavpiliešus Darba svētkos aicina piedalīties ziepju burbuļu pūšanas akcijā

foto: svoya.ucoz.ru
foto: svoya.ucoz.ru

1.maijā, Starptautiskajos Darba svētkos, Daugavpils centrā notiks tradicionālais pasākums „DreamFlash”.

Ceturto reizi visi pilsētas iedzīvotāji tiek aicināti uz Vienības laukumu, lai piedalītos ļoti interesantā un jautrā nodarbē – ziepju burbuļu pūšanā.

Visi, kas vēlas labi pavadīt laiku un iegūt pozitīvas emocijas, tiek aicināti 1.maijā plkst.13:00 ierasties pilsētas Centrālajā laukumā un piedalīties akcijā „DreamFlash”. Līdzi jāpaņem ziepju burbuļu pudelīte.

Pēc pasākuma rīkotāja Ēvalda Dukuļa domām, šīs pasākums ļaus uzlabot noskaņojumu, piepildīt pilsētas ielas ar pozitīvu gaisotni, izbaudīt iestājušos pavasari. 

Līdzīgs pasākums aizvadītajā svētdienā norisinājās Latvijas galvaspilsētā un pulcēja lielu cilvēku skaitu. Pavisam vienkārša nodarbe – ziepju burbuļu pūšana – paaugstina tonusu un palīdz priecāties par dzīvi kā bērnībā.

Daugavpils „DreamFlash” nedaudz atšķirsies no pasākumiem, kas notika citās pilsētās un kur tā dalībnieki izvēlējās kādu maršrutu, kura gaitā tika veidoti ziepju burbuļi. Daugavpilieši paliks Vienības laukumā, kas, pēc rīkotāja domām, būs labs iemesls, lai satiktos ar veciem draugiem, iepazītos ar nezināmiem cilvēkiem, atrastu domubiedrus, iespējams, satiktu savu mīlestību.

Daugavpils „DreamFlash” rīkotāji aicina visu pilsētniekus, neatkarībā no vecuma, aizmirst par savām rūpēm un negatīvām emocijām un pievienoties ziepju burbuļu pūšanas akcijai. „Manuprāt, tas ir lielisks pasākums. Vienā vietā var ieraudzīt tik daudz laimīgu seju, priecīgus pieaugušos un bērnus. Uzskatu, ka prasme priecāties par sīkumiem, piemēram, par ziepju burbuļiem, ir ļoti svarīga”, teica Ē.Dukulis.

Sākotnēji akciju atbalstīja ap 50 cilvēkiem, kuri par to uzzināja sociālajos tīklos, bet jau pērn laukumā bija ap 200 dažāda vecuma akcijas dalībnieku. Pēc stundas garas akcijas beigām pilsētas centrā daži interesenti joprojām pūta ziepju burbuļus, kaut arī pēc dažu pasākuma dalībnieku domām, viņiem pietrūka mūzikas un organizatorisko jautājumu risināšanas.


Написать комментарий