Rīt Nīcgalē notiks tradicionālais pavasara gadatirgus

foto: nspnatr.info
foto: nspnatr.info

Rīt, 1.maijā, Nīcgales pagastā, plkst.9.00, pretī Tautas namam, notiks tradicionālais pavasara gadatirgus.

Viens no pasākuma rīkotājiem, lauku attīstības konsultants Arnis Smans pastāstīja portālam Gorod.lv, ka dalībai gadatirgū pieteikušies vairāk nekā 10 zemnieki, amatnieki un uzņēmēji, kuri plāno pārdot tējas, gaļas un maizes izstrādājumus, kūpinājumus, rotaslietas, adījumus un citus rokdarbus, sveces, medu, alu, dārzeņus un daudz ko citu – katrs atradīs kaut ko interesantu un nepieciešamu. Pēc pasākuma rīkotāja vārdiem, dalībnieku būs visai daudz, jo iepriekšējā pieteikšanās nav obligāta.

Pavasara gadatirgus ietvaros plkst.11:00 notiks koncerts ar pirmsskolas un pamatskolas kolektīvu piedalīšanos. Piedalīsies arī pagasta pašdarbības kolektīvi un „Teātra draugu kopa” no Vārkavas novada.

Savukārt plkst.12:00 interesenti varēs piedalīties radošajās darbnīcas un apgūt ziepju liešanu, turnīrā āra dambretē, bet pasākuma mazākie apmeklētāji varēs izbaudīt piepūšamās atrakcijas.

A.Smans atzīmēja, ka pavasara gadatirgus tiek organizēts visiem Daugavpils novada iedzīvotājiem un viesiem, tādēļ visi tiek aicināti labi pavadīt brīvdienu.


Написать комментарий