Tūrisma informācijas centrs drīz pilsētas viesiem piedāvās jaunu pakalpojumu – audiogidu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Lolita Kozlovska paziņoja portālam Gorod.lv, ka no 1.jūnija visi Daugavpils pilsētas viesi varēs izmantot jaunu pakalpojumu – audiogidu.

Pēc TIC vadītājas vārdiem, tā ir MP3 atskaņotajam līdzīga ierīce, kurā būs pieejama pamatinformācija par 22 pilsētas tūrisma objektiem trijās valodās – latviešu, krievu un angļu. Audiogids domāts izmantošanai pastaigas laikā, tādēļ tam ir pievienota pilsētas karte, ar kuras palīdzību var patstāvīgi apmeklēt M.Rotko mākslas centru, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeju, Dubrovina parku, Centrālo parku, saules pulksteni, Vienības namu un citus pilsētas nozīmīgus objektus.

Jautājums par pakalpojuma maksu pagaidām tiek risināts, maijā TIC darbinieki ne tikai lems šo jautājumu, bet arī informēs potenciālos tūristus par jaunu pakalpojumu. Lolita Kozlovska atzīmēja, ka informācija par audiogida pakalpojumu jau ievietota vairākos internetportālos, tā būs pieejama arī Daugavpils novada Tūrisma informācijas centra mājas lapā.


Написать комментарий