M.Koļerovs par Kažociņa teikto: Ir baisi dzirdēt šādus murgainus izteikumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirms dažām dienām Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktors Jānis Kažociņš televīzijas kanālā TV3 raidījumā „Nekā personīga” paziņoja, ka „Krievija mūs atkal grib apvienot ar sevi”.

Viņš uzskata, ka bažas rada arvien pieaugošās militārās aktivitātes Baltijas valstu robežu tuvumā.

J.Kažociņš atzīmēja, ka Krievija dara visu, lai atgrieztu solīdās valsts statusu, un Latvijai ar to jārēķinās. Viņš norādīja, ka vairākās ārvalstu vēstniecībās Rīgā gandrīz puse diplomātu patiesībā ir spiegi.

Portāls Gorod.lv vērsās pēc šo SAB direktora izteikumu komentāriem pie Krievijas pirmās klases valsts padomnieka, vēsturnieka un sabiedriskā darbinieka Modesta Koļerova:

„Nešaubīgi, ka Krievija mūs atkal grib apvienot ar sevi”. Ir baisi dzirdēt šādus murgainus izteikumus no tik atbildīgās personas. Jo realitātei diametrāli pretējo paranoju izsaka NATO valsts pārstāvis, kas ir integrēts Rietumu spiegu savienībā, kas ietekmē nopietnu lēmumu pieņemšanu labi ja reizi 100 gados. Izsakot tik klājus melus, šāds cilvēks padara par upuriem un ķīlniekiem visu Latvijas tautu, kuru viņš it kā esot aizstāvējis. Runājot tehnoloģiski, kamēr ŠĀDI domātāji valda Latvijā, jebkuram Latvijas ienaidniekam, ja tāds pastāv, ir ļoti izdevīgi, lai Latvija trupinātu pūst šādā paranojā, demonstrējot visai pasaulei ne tikai savu iedzīvotāju iznīcināšanu migrācijas veidā, bet arī to vadoņu garīgo degradāciju.
 


Написать комментарий