Daugavpilieši sagaidīja Darba svētkus Vienības laukumā, piedaloties ziepju burbuļu pūšanas akcijā

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Kā zināms, 1.maijā teju visā pasaulē tiek svinēti Darba svētki.

Daugavpilī šajā dienā vairāki pilsētnieki ar ģimenēm un maziem bērniem bija pulcējušies Vienības laukumā, lai piedalītos ziepju burbuļu pūšanas akcijā.

Ceturto gadu pēc kārtas pēc daugavpilieša Ēvalda Dukuļa iniciatīvas pilsētas centrā notiek jautrs pasākums „DreamFlash”. Neskatoties uz to, ka šoreiz pasākuma rīkotāja laukumā nebija, pilsētnieki stundas laikā aktīvi un jautri pūta dažādas krāsas un dažādu formu ziepju burbuļus. Tas bija atkarīgs no viņu rīcībā esošā aprīkojuma – dažiem bija pistoles, kuras šāva ar ziepju burbuļiem.

Pērn šajā akcijā piedalījās pārsvarā jaunieši, bet šogad visvairāk bija vecāku ar bērniem. Turklāt pieaugušie pūta ziepju burbuļus ar tikpat lielu entuziasmu, kā bērni, kuri centās tos noķert.

Daži no pasākuma dalībniekiem, tāpat kā pirms gada, bija neapmierināti ar normālās organizācijas un mūzikas trūkumu, bet lielākā daļa cilvēku vienkārši izbaudīja ziepju burbuļu pūšanas procesu.

Sarīkot svētkus sev un savai ģimenei nemaz nav tik sarežģīti, galvenais ir to vēlēties. Mūsu dzīvē ir pietiekami daudz grūtību un problēmu, bet psiholoģi ir pierādījuši, ka tik nenopietns pasākums kā ziepju burbuļu pūšana stiprina elpošanas orgānus, paaugstina tonusu un pat palīdz atbrīvoties no stresa.
 



Написать комментарий