Apmācības par āra dzīves aktivitātēm „Patiesība ir tur – Dabā!”

foto: lesaplanetuzemlya.blogspot.com
foto: lesaplanetuzemlya.blogspot.com

Vai Tu vēlies apgūt jaunas zināšanas un metodes, lai veicinātu jauniešu aktivitāti?

Vai Tev pietrūkst ideju izaicinošu piedzīvojumu pasākumu organizēšanai? Vai vēlies šajos pasākumos iesaistīt arī citus? Vai zini, kas ir āra dzīves aktivitātes? Atbildes uz jautājumiem par āra dzīves aktivitātēm varēsi iegūt apmācībās „Patiesība ir tur – Dabā!”.

Apmācību mērķis ir iedrošināt dalībniekus izmantot ārā dzīves aktivitātes, lai veicinātu jauniešu līdzdalību. Apmācības notiks no 30. maija līdz 2. jūnijam viesu namā „Rāznas līcis” ("Ezermala", Čornajas pagasts, Rēzeknes novads).

Apmācībām var pieteikties jaunieši vecumā no 16 gadiem, esošie /nākamie vienaudžu izglītotāji un jauniešu līderi, kā arī visi tie, kuri strādā ar jauniešiem (bez vecuma ierobežojuma). Piedalīties aicināti ne vairāk kā 2 cilvēki no vienas organizācijas.

Apmācības notiks latviešu valodā. Dalība apmācībās ir bez maksas. Dalībniekiem tiks nodrošinātas naktsmājas, ēdināšana un apmācību materiāli. Dalībniekiem jāsedz tikai ceļa izdevumi.

Dalībniekiem ir jāpiedalās visu apmācību laiku.

Lai pieteiktos dalībai apmācībās, aizpildītu pieteikuma anketu nosūti uz e-pasta adresi evita.fridrihsone@redcross.lv līdz 16. maijam. Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, raksti vai zvani – Evita Fridrihsone 67336653 vai 26430961, vai pa e-pastu: evita.fridrihsone@redcross.lv.

Uzmanību! Vietu skaits ir ierobežots. Visas iesūtītās anketas tiks izvērtētas. Rezultāti tiks paziņoti katram dalībniekam personīgi.

Apmācības organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar biedrības „Latvijas Sarkanais Krusts” struktūrvienību „Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne”.

 

Faili:
pieteikuma_anketa_01.doc

Написать комментарий