Pārdozējot narkotikas, miris reperis Kriss Kellijs

foto: telegraf.com.ua
foto: telegraf.com.ua

ASV miris reperis Kriss Kellijs, kas 90 gados muzicēja pusaudžu dueta "Kris Kross" sastāvā, atsaucoties uz "Associated Press", raksta ārvalstu mediji.

1.maija vakarā uz 34 gadus vecā repera mājām Atlantā, Džordžijas štatā, tika izsaukta ātrās palīdzības brigāde. Mediķi reperim diagnosticēja narkotiku pārdozēšanu. Viņš tika nogādāts slimnīcā, kur pēc pusstundas gāja bojā.

Kellijs muzicēja "Kris Kross" sastāvā ar pseidonīmu "Mac Daddy". Viņa pārinieks duetā bija Kriss Smits, kas sevi sauca par "Daddy Mac". 1992. gadā viņi iepazinās ar slavu ieguvušo reperi Džermenu Dupriju, kurš palīdzēja jaunajiem māksliniekiem ierakstīt debijas albumu, kas iekaroja lielu popularitāti klausītāju vidū. Viszināmākā dueta kompozīcija bija viņu pirmais singls "Jump".

Būdami popularitātes virsotnē, "Kris Kross" koncertēja kopā ar Maiklu Džeksonu. "Mac Daddy" un "Daddy Mac" piedalījās dažādos televīzijas šovos un pat kļuva par videospēles varoņiem.

Savukārt pēc trešā albuma nākšanas klajā 1996. gadā duets pajuka, un katrs no reperiem sāka savu solo karjeru. Pīrms gada sākumā Kellijs un Smits uzstājās kopā, lai apsveiktu Dupriju dzimšanas dienā.


Написать комментарий