Vasaras nometne Daugavpilī bērnu vecākiem var izmaksāt no 45 līdz 100 latiem 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā tika ziņots, 8.maijā Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamentā (Saules ielā 5a) sāksies reģistrācija bērnu vasaras nometnēm.

Vecāki var izvēlēties vienu no 18 vasaras nometnēm, atkarībā no bērna interesēm un sava finansiālā stāvokļa. Nometnēs varēs atpūsties teju 700 bērnu. Visu bērnu vasaras nometņu saraksts pieejams šeit.

Departamenta vecākā speciāliste Irēna Ivanova pastāstīja, ka ceļazīmes maksa ir 45-100 lati. Pārsvarā tiek piedāvātas dienas vasaras nometnes, kas ir domātas jaunāko klašu skolēniem. To dalībnieku maksimālais vecums ir 13-14 gadi. Piemēram, šāda vecuma bērni tiek aicināti piedalīties Daugavpils teātra pulciņā. Ceļazīmes maksa uz dienas nometni sastāda Ls 45.

Diennakts nometnes ir tikai divas, viena no tām – tūrisma nometne „Forestcamp”, kas atrodas bijušās nometnes „Viktorija” teritorijā Skrudalienas pagastā. Ceļazīmes maksa uz šo nometni (10 dienas) sastāda Ls 89.

Vēl viena diennakts nometne ir sporta nometne Riebiņu ciematā, kuras ceļazīmes maksa ir Ls 100.

Pēc Irēnas Ivanovas vārdiem, Daugavpilī darbosies vēl viena diennakts nometne, kas būs domāta bērniem ar dzirdes traucējumiem un darbosies uz Logopēdiskās internātpamatskolas bāzes. Tā būs specializēta un domāta 10 bērniem.

Vasaras sezonas sākumā nometņu saraksts tiks papildināts arī ar sporta nometnēm. Iespējams, arī privātās vasaras nometnes publicēs informāciju augstākminētajā mājas lapā.

Vecākiem vajadzētu izlemt, kur viņi vēlas nosūtīt savu bērnu, lai viņš noderīgi pavadītu laiku un būtu labi pieskatīts, iegūtu jaunās zināšanas, prasmes un jaunus draugus.
 


Написать комментарий

sazvanīt nav iespējams..kad savieno neviens neceļ-bardaks