Rēzekne: dārzkopības sezonas laikā tiks pagarināts reiss Nr. 8

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Rēzeknes pilsētas dome atbalsta Rēzeknes pilsētas un Griškānu pagasta iedzīvotāju lūgumu pagarināt Rēzeknes pilsētas sabiedriskā transporta maršruta Nr. 8 „Centrs – Blaumaņa iela – Lauku iela” vienu rīta un vienu vakara reisu no gala pieturas līdz dārzkopības kooperatīvam „Mašīnbūvētājs”, informē Rezeknes pašvaldība.

Kā informē Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks un Pasažieru pārvadājumu plānošanas konsultatīvās padomes priekšsēdētājs Andrejs Rešetņikovs, lēmums pieņemts saskaņā ar dārzkopības kooperatīva „Mašīnbūvētājs” mazdārziņu īpašnieku – Griškānu pagasta un Rēzeknes pilsētas iedzīvotāju – lūgumu par maršruta Nr. 8 „Centrs – Blaumaņa iela – Lauku iela” pagarināšanu vēl aptuveni par 600 metriem no galapieturas. Lūgums attiecas uz dārzkopības sezonas laiku.

Rēzeknes pilsētas dome principiāli atbalsta šo lūgumu, informē A. Rešetņikovs, taču ceļa sliktā stāvokļa dēļ to nevar izpildīt nekavējoties, ceļa bēdīgais stāvoklis atklājās pēc rūpīgas minētā ceļa posma apsekošanas. Tā kā attiecīgais ceļa posms atrodas Rēzeknes novada Griškānu pagasta teritorijā, Rēzeknes pilsētas dome informēja par apsekošanas rezultātā izdarītajiem secinājumiem Rēzeknes novada domi un Griškānu pagasta pārvaldi. Tādējādi pieņemtais lēmums varēs stāsies spēkā, tiklīdz būs izremontēts attiecīgais ceļa posms, kā arī pēc šī jautājuma saskaņošanas ar Latgales plānošanas reģionu.


Написать комментарий