Daugavpils DzKSU dāvina Centrālā parka bērnu rotaļu laukuma aprīkojumu

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Šī gada 2.maijā Finanšu komitejas deputāti atbalstīja lēmumu, saskaņā ar kuru Daugavpils DzKSU uzdāvinās Daugavpils pilsētas domes Komunālās saimniecības pārvaldei Centrālajā parkā uzstādīto bērnu rotaļu laukuma aprīkojumu.

DzKSU juriskonsulte Natālija Rustkova paskaidroja, ka DzKSU galvenā funkcija ir dzīvojamo māju un tām piegulošu teritoriju apsaimniekošana, tādēļ nepieciešams nodot šo aprīkojumu Komunālās saimniecības pārvaldei, kuras funkcijas ir saistītas ar parku un skvēru uzturēšanu: Komunālās saimniecības pārvaldei piekritusi aprīkojuma nodošanai.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar DzKSU informāciju, parka bilances vērtība ir nulle latu. Nododamā īpašuma sarakstā iekļautas 27 pozīcijas: 14 aprīkojuma elementi bērniem līdz 8 gadiem, 9 dinamiskā aprīkojuma elementi bērniem un pusaudžiem un 4 daudzfunkcionālie kompleksi.

Galīgo lēmumu par bērnu rotaļu laukuma aprīkojuma nodošanu pieņems sēdē, kas notiks pēc nedēļas. Pēc tam aprīkojuma uzturēšanu veiks nevis SIA „DzKSU”, bet pašvaldības iestāde –Komunālās saimniecības pārvaldei.


Написать комментарий