Rēzeknē vāc parakstus atklātai vēstulei par slikto ielu un ceļu stāvokli

foto: webkalitva.ru
foto: webkalitva.ru

Rēzeknē ir uzsākta parakstu vākšana atklātai vēstulei, kas adresēta satiksmes ministram Anrijam Matīsam, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Edmundam Sprūdžam un Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājam Aleksandram Bartaševičam.

Vēstulē tiek salīdzināts vispārējais Latvijas un mūsu Baltijas kaimiņu Lietuvas un Igaunijas ceļu stāvoklis, kā arī tiek atzīmēts Rēzeknes ielu kritiskais stāvoklis.

Vēstules autori pieprasa: satiksmes ministram nekavējoties uzsākt pilsētas galveno piebraucamo ceļu remontu, Rēzeknes domei nekavējoties uzsākt ielu rekonstrukciju un remontu, un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram novērtēt Rēzeknes valdības bezdarbību ceļu remontu jautājumā.

Pēc Vjačeslava Dubovska domām, kas ir viens no idejas autoriem: "Rēzekne, kā arī visa Latvija, ir pārkāpusi robežu, kad par to varēja strīdēties virtuvē, ir pienācis laiks par sevi atgādināt tiem, kas bija atbildīgi par šo jautājumu. Ja mūsu atklāto vēstuli neuzklausīs, mēs sāksim rīkoties savādāk!"

Pirmajās divās dienās vēstulē parakstījās vairāk nekā 300 cilvēki.


Написать комментарий