Maija pirmajās brīvdienās Daugavpilī gaidāms silts laiks un īslaicīgs lietus

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Mūsu teritorijā ieradies ciklons no Baltkrievijas, tādēļ gaidāmajās brīvdienās Daugavpilī būs silts, bet lietains laiks. Gaisa temperatūra mūsu pilsētā būs +16...+18 grādi pēc Celsija skalas.

Sestdien saulains laiks nav gaidāms, dienas laikā prognozē īslaicīgus nokrišņus lietus veidā. Gaiss iesils līdz +17 grādiem dienā un +5...+8 grādiem naktī.

Pareizticīgo Lieldienu svētdienā sinoptiķi sola mākoņainu laiku, brīžiem skaidrosies, gaiss iesils līdz +18 grādiem. Naktī būs diezgan vēsi, tomēr virs nulles, +5 grādu robežās.

Pirmdien, 6.maijā, kad daugavpilieši un visi valsts iedzīvotāji atpūtīsies no darba pienākumiem, mūsu pilsētā saglabāsies skaidrs un silts laiks. Nokrišņi nav gaidāmi, tādēļ pilsētnieki var doties pie dabas krūts, lai paelpotu svaigu gaisu vai ķertos pie darbiem vasarnīcā.

Saskaņā ar meteorologu prognozēm, maijā gaidāmi normai atbilstošie laikapstākļi: saglabāsies saulains un silts laiks. Tomēr maija sākumā mūsu reģionā naktīs tiek prognozēta salna, bet mēneša vidū gaiss Daugavpilī iesils līdz +20 grādiem. Iespējams, nokrišņu daudzums nedaudz pārsniegs normu, gaidāms arī pirmais pērkona negaiss.


Написать комментарий