Rīt Medumu pagastā notiks tradicionālais skrējiens – visi interesenti aicināti piedalīties

foto: futurity.org
foto: futurity.org

Rīt, plkst.11:00, pie Medumu pagasta pārvaldes ēkas pagasta iedzīvotāji un viesi piekto reizi piedalīsies Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienai veltītajā skrējienā.

Medumu pagasta pārvaldes priekšsēdētājs Nikolajs Poltavecs pastāstīja portālam Gorod.lv, ka ikgadējs skrējiens ir populārs dažāda vecuma pagasta iedzīvotāju vidū – tajā piedalās gan ģimenes ar bērniem un jaunieši, gan pieaugušie un veterāni. Uz pasākumu ierodas arī kaimiņpagastu iedzīvotāji. N.Poltavecs atzīmēja, ka viens no aktīvākajiem viesiem ir 77 gadus vecs Romualds Saušs no Vaboles pagasta, kurš ir pastāvīgs skrējiena dalībnieks.

Jāatzīmē, ka reģistrēties skrējienam pie pagasta pārvaldes ēkas var no plkst.10:30. Jebkurš interesents var izvēlēties sev piemērotāko maršrutu – ģimenēm un jauniešiem piedāvā noskriet 800 m, pieaugušajiem – 2 km. Pasākuma noslēgumā ātrākie skrējiena dalībnieki tiks apbalvoti ar medaļām un piemiņas diplomiem, kā arī saldām balvām.

N.Poltavecs atzīmēja, ka parasti pasākumā valda pozitīva gaisotne, pēc skrējiena cilvēki pastaigājas un komunicē ar radiem un draugiem, ja ir vēlēšanās, var sarīkot dejas.
 


Написать комментарий