Ābols: «Nedomāju, ka Latvija iekļūs ceturtdaļfinālā"

foto: sport-express.ua
foto: sport-express.ua

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols intervijā "Latvijas Radio 1" šorīt pauda viedokli, ka pasaules hokeja čempionātā Latvijas izlasei vajadzētu palikt A grupā, bet izšķirošā spēle par palikšanu varētu būt pret Austriju. Treneris nedomā, ka mūsu izlasei izdosies iekļūt ceturtdaļfinālā.

"Ažiotāža ap pasaules čempionātu vairs nav tāda kā agrāk," atzīst Ābols. Šādu situāciju treneris skaidro ar to, ka cilvēki jau pieraduši, turklāt rezultāti nav tādi, kādus grib līdzjutēji. "Tas iet roku rokā ar rezultātiem. Daudzi gaidīja, ka nu tik tūlīt par medaļām spēlēs, bet tā realitāte rādīja, ka tā nav - un tad ir tāda vilšanās."

"Sastāvu zinu, uz papīra tas nav spēcīgākais. Palikt vajadzētu (A grupā), bet es nedomāju, ka iekļūs ceturtdaļfinālā," uzskata treneris. Ābols pauž bažas par vārtsargu līniju, jo nomināli pirmais numurs Edgars Masaļskis pēc traumas nav aizvadījis nevienu pārbaudes spēli, droši vien viņš nav savā labākajā kondīcijā.

Treneris atzīst, ka pirmajā mačā Krievija ir favorīte, tomēr jācīnās. "Jāspēlē sešdesmit minūtes, un tad galā redzēsim, kas būs. Galvenais nezaudēt spēli ģērbtuvē. Nolans runāt māk, puiši ies un cīnīsies," saka Ābols. "Nebūs nekāds pārsteigums, ja izšķirošā spēle par palikšanu A grupā būs pret Austriju. Vienā spēlē viss kas var gadīties: Latvijas izlase var uzvarēt Krieviju, bet zaudēt Austrijai."

03.05.2013 , 20:20

Sportacentrs.com , NRA


Темы: , , , ,
Написать комментарий