Aizvadītajās brīvdienās Daugavpilī dega kūla, mežs, siltumtrašu izolācija un riepas 1

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģionālās brigādes Daugavpils 4.daļas inspektors Artjoms Anufrijevs paziņoja, ka 4 dienu laikā – no 3. līdz 6.maijam – Latgalē reģistrēti 77 kūlas ugunsgrēki.

Statistikas dati liecina, ka aizvadītajās brīvdienās Latgalē reģistrēti arī ēku, saimniecisko mantu, automašīnu riepu un pat siltumtrašu izolācijas ugunsgrēki.

3.maijā Kalnu ielā, Daugavpilī, bija aizdedzies žogs, saimnieciskās mantas un sausā zāle. Nākamajā dienā Motoru ielā dega siltumtrašu izolācija, bet Dunduru ielā garāžu kooperatīvā bija aizdegušās saimnieciskās mantas.

Svētdien, 5.maijā, bija aizdedzies šķūnis, dega kūla Laucesas pagastā, savukārt Viršu ielā un Stropu mežā, Daugavpilī, dega sausā zāle un mežs.

6.maijā Vaboles pagastā bija aizdegusies vasaras virtuve, Maļinovā – pirts. Dunduru ielā un Vizbuļu ielā, Daugavpilī, dega automašīnu riepas un sausā zāle.

Aizvadītajās brīvdienās ugunsgrēki reģistrēti vairākās Latgales pašvaldībās, lielākā daļa no tiem bija kūlas ugunsgrēki.


Написать комментарий

Protams, ka ķīniešiem nav ne vainas, tikai jāskatās protektors, cik mīksts un vai plakans vai izliekts, protams var ņemt brendu riepas un samaksāt 30% par nosaukumu vien :) Tas mans viedoklis - pats sev riepas ņemu te esmu apmierināts! http://220.lv/lv/auto_preces/riepas_ziemas