Padomi vīriešiem: kā izskatīties garākam?

foto: womenshik.ru
foto: womenshik.ru

Ja jūs lasāt šo rakstu, droši vien jūs esat vidēja vai maza auguma vīrietis.

Frizūra garākam augumam

Frizūrai ir ļoti liela nozīme, jo tā var pievienot dažus centimetrus jūsu augumam. Vidēja un mazāka auguma vīriešiem būtu ieteicams izvēlēties īsus matu griezumus. Vidēji un gari mati noslēps jūsu kaklu, līdz ar to padarīs jūs zemākus. Pie tam, šādas frizūras var būt augstas, bet pa malām ir jābūt ļoti īsiem matiem. Sekojot šiem padomiem, jūs efektīvi padarīsiet savu seju garāku.

Vīrieši domā, jo garāka auguma viņi ir, jo vīrišķīgāk un pievilcīgāk viņi izskatās. Jūs varat ļoti vienkārši pievienot dažus centimetrus savam augumam, ja vadīsieties pēc šim padomiem, vēsta vchaspik.ua.

Apavi
Apavi ļoti vienkārši var pievienot pāris centimetrus. Daži vīrieši izvēlas smieklīgus augstpapēžu apavus. Tā nav pareiza pieeja. Labāk nopirkt vīrieša apavus ar augstāku zoli, savukārt papēdim ir jābūt 4-6 cm augstam.

Fiziski vingrinājumi
Pareiza vingrošana ir ļoti svarīga. Liela auguma cilvēkiem var būt liekais svars, bet neskatoties uz to, viņi var izskatīties gluži normāli. Maza auguma vīrieši turpretim izskatīsies apaļīgi. Ja jums ir liekais svars – jūs izskatīsieties īsāks. Tieši tāpēc labāk ir būt slaidam, bet neaizmirstiet, ka muskuļiem ir jābūt proporcionāliem jūsu ķermenim.

Apģērbs
Pirmkārt, jums nāksies izvēlēties šauras vertikālas līnijas kreklos. Šīs līnijas padarīs jūs garāku. Viens tonis no galvas līdz kājām arī sniegs tādu pašu efektu. Sīks raksts arī būs vietā. Savukārt lieli zīmējumi norīs jūsu figūru un padarīs jūs vizuāli mazāku, nekā jūs patiesībā esat. Lai izskatītos lieliski, jums ir jāizvēlas sava izmēra drēbes.

Aksesuāri
Vīrieši reti izmanto aksesuārus, bet, neskatoties uz to, ir dažas svarīgas lietas, kuras jums ir jāpatur prātā. Rokas pulkstenim nav jābūt ļoti lielam, lai izskatītos labi. Citi aksesuāri, tādi kā cepures, šalles un lakati ir jābūt mazāka izmēra. Jums vienmēr ir jāatceras par proporcijām un palūdziet savus tuvākos draugus dot godīgu atbildi.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий