Artūra Irbes meita cietusi mistiskā avārijā

foto: ir.lv
foto: ir.lv

Šonedēļ uz neilgu laiku Latvijas izlasi pameta vārtsargu treneris, leģendārais hokejists Artūrs Irbe. Pēc sākotnēji miglaini minētā iemesla «ģimenes apstākļu dēļ» tomēr tapa zināms, ka Irbe devies uz Igauniju, kur autoavārijā iekļuvusi viņa meita, modele un māksliniece Anita Irbe, kura pastāvīgi mitinās Londonā.

Igaunijas mediji vēsta, ka negadījums noticis pirmdien pulksten 12.12, Tallinas–Pērnavas–Iklas 186. kilometrā, Hēdemestes rajonā. Automašīna «Toyota 4 Runner», ko vadījusi 22 gadus vecā Anita, zaudējusi vadību un apmetusi kūleni, savukārt pati autovadītāja negadījuma laikā izkritusi no salona.

Kopā ar Anitu automašīnā bijusi arī 21 gadu vecā Marija, kura, pēc neoficiālas informācijas, ir smagākā stāvoklī nekā Irbes meita, kas tikusi cauri tikai ar sasitumiem. «Biju viens no tiem, kas brauca garām piecas minūtes pēc notikuma. Meitenes bija iebraukušas pretējā virzienā pāri ceļam un kūleņojušas pa ceļa malu, kura bija diezgan plata. Paldies Dievam, ka nesaskrējās ar pretī braucošām mašīnām. Apstājos, lai palīdzētu (jo pamanīju LV numura zīmi), bet bija jau ieradušies ugunsdzēsēji. Mūsu palīdzība vairs nebija vajadzīga. Ļoti profesionāli visu izdarīja,» interneta komentāros raksta aculiecinieks Uģis Liepiņš.


Написать комментарий