Meitene no Losandželosas ievērojami uzbarojas, lai patiktu korpulentu sieviešu fetišistiem

foto: Privātais arhīvs
foto: Privātais arhīvs

Sabiedrībā valda samērā daudz neparastu seksuāla fetiša aicinājumu, un nereti tie paver arī noderīgas biznesa iespējas.

Vienu no tām izmantojusi arī divdesmit trīs gadus vecā Losandželosas iedzīvotāja Tamija Janga, kļūstot par fetišu vīriešiem, kuri iekāro tikai korpulentas sievietes, vēstī izdevums "Cosmopolitan".

Apņemšanos atbilst liekā svara fetišam Tamija uzsāka, sverot vien piecdesmit kilogramu. Šobrīd meitene pusotra gada laikā ir uzbarojusies līdz simt četrdesmit kilogramiem un cer kļūt par seksīgāko interneta zvaigzni erotiskajās korpulento sieviešu mājas lapās.

Tamijas mērķis ir sasniegt simt deviņdesmit kilogramu svara atzīmi, un, lai to panāktu, meitene ik dienas apēd piecus tūkstošus kaloriju. Tamijas ēdienkarte sastāv no siera, virtuļiem, kā arī piena kokteiļiem, kurus meitenei piegādā viņas mīļotais puisis.

Meitenes gaitām sociālajos tīklos seko ievērojams skaits cilvēku, un viņa cer drīzumā pelnīt vismaz trīs tūkstošus dolāru, pateicoties savām jauniegūtajām formām.

Tamijas draugs, komentējot draudzenes jauno dzīvesveidu, pauž savu mīlestību pret viņu, neraugoties uz nepievilcīgo izskatu, kā arī sola Tamiju atbalstīt arī turpmāk, respektējot viņas karjeras izvēli.


Темы: , , ,
Написать комментарий