Daugavpils hokejisti sagrauj Kanādas studentu izlasi

foto: delaemstavki.ru
foto: delaemstavki.ru

Pirmajā Daugavpils izlases spēlē pret Kanādas studentu apvienoto izlasi noslēgusies ar graujošu mūsējo uzvaru – 10:1, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Par labāko mūsu komandā tika atzīts Artūrs Kuzmenkovs, kurš atzīmējās ar trīs rezultatīvām piespēlēm. Kanādas apvienoto studentu izlase Daugavpilī ieradās pirmdienas vakarā, taču septiņi hokejisti palika bez nepieciešamā inventāra, to saņemot tikai otrdien. Pēc smagā ceļojuma kanādieši aizvadīja tikai vienu treniņu, toties daugavpilieši ilgu laiku mērķtiecīgi gatavojās cīņai.

Mūsu komandas sastāvā netrūka spēlētāju no spēcīgiem klubiem, kas Daugavpili padarīja par izteiktu favorīti. Spēles sākumā gan trūka saspēlētības, bet pamazām izdevās izveidot momentus un arī gūt vārtus. Pirmajā trešdaļā ar vārtu guvumiem izcēlās Andrejs Savičevs un Mārtiņš Jakovļevs. Otrā perioda sākumā Kanāda atjaunoja intrigu, panākot 1:2.

Daugavpils izlase tik svarīgos trešos vārtus iemeta 29. minūtē, turpinājumā salaužot pretiniekus. Pēc 40 minūtēm jau 6:1, bet beigās pat 10:1. Jāpiemin, ka kanādieši nerealizēja soda metienu.

Individuālās balvas no „Aldaris” un „Cido” saņēma spēles pirmo vārtu autors Mārtiņš Jakovļevs, kā arī pēdējais vārtu guvējs Aleksandrs Dobrovoļskis. Par labāko kanādiešiem tika atzīts Tailers Mārtenss, bet mūsējiem izcēlās Artūrs Kuzmenkovs, kuram trīs piespēles. Trīs vārti Dobrovoļskim, bet pa diviem Savičevam un Leonardam Rimjānam, savukārt trīs piespēles Vitālijam Hvorostiņinam.

Atklāšanas ceremonijā Kanādas komanda uzdāvināja Daugavpils BJSS hokejistu ekipējumu, bet Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs un Daugavpils domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova pasniedza dāvanas Kanādas komandai.

Īpaša pateicība par sadarbību un atsaucību arī vietējai rokgrupai Slivers Cross, kas izklaidēja ar savu dziesmu priekšnesumiem skatītājus vēl pirms spēles sākuma. Trešdien plkst. 19:00 komandas tiksies vēlreiz.


Написать комментарий