18.novembra ielas, Daugavpilī, remontdarbus apgrūtina papildus komunikācijas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējās preses konferences gaitā Daugavpils pilsētas domes vadība aicināja pilsētniekus būt saprotošiem sakarā ar ceļu remontdarbiem saistītām neērtībām.

Atbildot uz žurnālistu jautājumu, vai nebija iespējams nodrošināt ērtāku satiksmi 18.novembra un Viestura ielas krustojumā, jo tikt uz Gajoka mikrorajonu pāri dambim ir sarežģīti, Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paziņoja, ka neērtības pastāv un pilsētniekiem nedaudz jāpaciešas.

Tika paskaidrots, ka maģistrālās ielas augstākminētajā posmā remontdarbus apgrūtina papildus komunikācijas, kuras netika norādītas tehniskajā dokumentācijā. Šajā sakarā remontdarbu veikšana ir apgrūtināta, iespējams, tos vajadzēs veikt ar rokām, lai nebojātu inženierkomunikācijas.

Komentējot šo situāciju, Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova atzīmēja, ka Komunālās saimniecības pārvaldes speciālisti dara visu iespējamo, lai minimizētu radušās neērtības. Viņa atzīmēja, ka darbi jāveic kvalitatīvi, lai pēc tam nevajadzētu novērst trūkumus uz pilsētas stratēģiski svarīgiem ceļiem.  

A.Kursītis piebilda, ka ceļu remontdarbu gadījumos apkārtceļi tiek saskaņoti ar komisiju, kurā darbojas Komunālās saimniecības pārvaldes, VAS „Latvijas valsts ceļi” pārstāvji un firmu, kas uzstāda brīdinošas ceļazīmes.


Написать комментарий