Kalkūnes pagastā nosvinēja Mātes dienu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sestdien, 11.maijā,  Kalkūnē tikās radošie kolektīvi, lai suminātu māmiņas Mātes dienā un arī izvērtētu iepriekšējā radošā darba posmā paveikto.

Kalkūnes pagasta pārvaldes kultūras menedžere Brigita Madelāne pastāstīja portālam Gorod.lv, ka koncerta sākumā uzstājās bērnu vokālais ansamblis „Zariņi”, kura pulkā ir nākuši daudzi jauni dziedātāji un arī jauna vadītāja Anna Cingele. 

Pārsteidza ar ļoti interesantu programmu Randenes pamatskolas bērnu vokālais ansmablis un jauniešu vokālais ansamblis, kura vadītāja ir Natālija Davidova. Īsus, jaukus klavieru priekšnesumus  nodemonstrēja Kalkūnes mākslas un mūzikas skolas mācību punkta audzēkņi (skolotāja Svetlana Papakule).

Kā arī gan ar jautrām, gan ar smeldzīgām dziesmām publiku aizkustināja Kalkūnes pagasta sieviešu vokālais ansamblis „Pērles”, kura vadītāja ir Brigita Madelāne.

Koncerta noslēgumā viesu kārtā ar košiem tērpiem un aizraujošām dziesmām uzstājās Daugavpils Ukraiņu kultūras biedrības kolektīvs.
Pēc koncerta visas māmiņas, sievietes un meitenes varēja piedalīties Sandras Dimantes vadītajās radošajās meistardarbnīcās un iemācījās veidot papīra ziedus un „saldās” buķetes.

 



Написать комментарий