Dzīvojamā fonda energoefektivitātes paaugstināšanas jautājumu komisija aicina uz atklāto sēdi

foto: ptpspb.ru
foto: ptpspb.ru

Šā gada 21. maijā plkst. 17.00 Rēzeknes pilsētas domes 134. telpā (mazajā zālē) notiks Rēzeknes pilsētas dzīvojamā fonda energoefektivitātes paaugstināšanas jautājumu komisijas atklātā sēde, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Aicināti piedalīties māju vecākie un citas māju energoefektivitātes paaugstināšanā ieinteresētās personas.

Jau pusotru gadu Rēzeknē darbojas dzīvojamā fonda energoefektivitātes paaugstināšanas jautājumu komisija, kura risina jautājumus par efektīvu siltumenerģijas izmantošanu Rēzeknes pilsētas dzīvojamajās mājās, izstrādā priekšlikumus energoefektivitātes paaugstināšanai, palīdz rēzekniešiem siltumapgādes problēmu risināšanā, u.c.. Savas darbības laikā komisija saņēma daudz jautājumu, cilvēki vērsušies diezgan bieži, un galvenokārt tās bija sūdzības par, viņuprāt, pārāk augstiem tarifiem vai nepietiekošu siltuma padevi dzīvoklī.

Taču jāsaka, ka komisijas darbs galvenokārt ir konsultatīvs, komisijas locekļi var dalīties pieredzē un sniegt praktiskus padomus namu siltināšanas un energotaupības pasākumu veikšanas jautājumos, var aprēķināt un ieteikt, kā izdevīgāk apmaksāt ieplānoto remontu vai mājas siltināšanu, u. t. t., kaut gan dažkārt nākas secināt, ka rēzeknieši gaida no komisijas vairāk, nekā ir iespējams tās kompetencē.

Tādēļ, tuvojoties vasaras sezonai, kad komisijas atbalsts un padomi nav tik ļoti pieprasīti, kā apkures sezonas laikā, komisijas locekļi pieņēma lēmumu pirms aiziešanas vasaras brīvlaikā sasaukt atklāto sēdi, lai visiem interesentiem būtu iespēja ne tikai uzdot jautājumus, bet arī dalīties savā pieredzē, veicot māju renovāciju, dzīvokļu remontu, sadarbojoties ar konkrētām firmām un uzņēmumiem u.t.t.

Kontakttālrunis: 26356432.


Написать комментарий