Daugavpils sambistu komanda ieguva pirmo vietu Starptautiskajā turnīrā Baltkrievijā

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Daugavpils sambistu komanda – Daugavpils sambo un džudo centra „SINGITAJ” audzēkņi ļoti veiksmīgi parādīja sevi Starptautiskajā turnīrā, kas nesen norisinājās Kļeckā, Baltkrievijā.

Mūsu komanda 4 cilvēku sastāvā saspringtā cīņā ieguva pirmo vietu. Par turnīra čempioniem kļuva Teona Bikovska (svara kategorijā 25 kg), Vladislavs Kiteļs (32 kg), Vladislavs Ivanovs (45 kg), Pāvels Šuksts (+60 kg).

Pēc treneres Berenikas Kulikovas vārdiem, cīņa bija saspringta, tomēr mūsu sportisti nodemonstrēja cīņas sparu un koncentrēšanas spējas. Baltkrievi mūsu sportistus sagaidīja ļoti viesmīlīgi. Īpaši pateicīgi daugavpilieši ir Ļahoviču pilsētas Fiziskās kultūras un tūrisma nodaļai, kura sarīkoja mūsu sportistiem ekskursiju uz Nesvižas pilsētu, kas ir iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā.

Savukārt 17.maijā Daugavpils sportisti piedalīsies Starptautiskajā turnīrā sambo cīņā Dzeržinskas pilsētā netālu no Maskavas. Vēlāk mūsu komanda dosies uz turnīru Polijā.

Centra audzēkņi šogad pirmo reizi kļuva par Japānas kultūras dienu dalībniekiem, aizvadītajās brīvdienās piedaloties Daugavpilī rīkotajos pasākumos. Savas prasmes un tehnikas apguvi demonstrēja veronika Krumgolde, Dmitrijs Anisko, Robins Šnegas un daudzi citi.

Jāatzīmē, ka Roberts Šnegas piedalījās Eiropas kausā sambo cīņā, kas maija sākumā norisinājās Berlīnē, un apmeklēta tur sporta nometni.


Написать комментарий